Contact

SONY DSC

drs Dieuwke Aberson is Registercounsellor ABvC® , afgestudeerd psycholoog (1982). Ze heeft de integratieve opleiding voor coach/counselor gedaan bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2005) en meer recent de opleiding voor supervisor bij het RINO. 

Karakteristiek voor haar werkwijze is: met compassie en humor, analytisch en ondersteunend.

Ze is geregistreerd Beroepsbeoefenaar Complementaire zorg bij het RBCZ, KvK: 30251169. Ze is Registercounsellor ABvC® en lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling , ingeschreven bij het S.C.A.G., centrum voor klachten-en geschillenafhandeling in de complementaire zorg onder nummer: 14599. Hier vindt u de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van zelf-in-zicht. Als counselor ben ik gehouden aan de ‘Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling’.

U kunt contact opnemen met Dieuwke Aberson (dieuwke.aberson@planet.nl, 0629088681). Haar praktijk bevindt zich nabij Nijmegen. Er is op de oprit en op straat ruim voldoende parkeergelegenheid en er rijdt een bus vanaf station Nijmegen (lijn 80) tot praktisch voor de deur (halte de Refter, Ubbergen).

Een gesprek neemt anderhalf uur in beslag. Een kennismakingsgesprek kost 60 euro en een vervolggesprek 90 euro. Als ze naar u toekomt, komen daar reiskosten bij. De counsellorsgesprekken zijn vrijgesteld van BTW.

Welke zorgverzekeringen counseling en psychosociale hulp (deels) vergoeden zijn hier te vinden. Afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt, vallen de gesprekken onder ‘prestatiecode’ 24506 voor counselling en 24504 voor overige psychosociale therapie.