Contact

SONY DSC

drs Dieuwke Aberson is register-counsellor, afgestudeerd psycholoog (1982) en heeft voornamelijk gewerkt als opleider, onderzoeker en projectleider. Haar praktijk zelf-in-zicht bestaat nu 15 jaar. Momenteel werkt ze voor Healthy Woman , WeightWatchers op maandagavond in Cuijk, op woensdagochtend en-avond in Nijmegen en op donderdagavond in Wijchen, De Opstap , het Bijscholingsinstituut voor Therapeuten en de Hersenstichting .

Ze heeft de integratieve opleiding voor coach/counselor gedaan bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2005) en meer recent de opleiding voor supervisor bij het RINO, tekenen als interventie bij Clarisse Mirandolle, individueel systemisch werk bij Maria Rotte, opleiding voor Mindfulness trainer bij Brigitta Derksen, themadagen rond seksueel misbruik, eergerelateerd geweld en verslaving en de de nascholing Het Tweede Brein – de Darmen bij Con Amore (2020). Ze was van 2007 tot 2015 verantwoordelijk voor de opleiding counselling en coaching van de Academie voor Counselling en Coaching in Venlo. De vrijmetselarij is haar inspiratiebron en zij is lid van de Internationale Orde der Gemengde Vrijmetselarij ‘Le Droit Humain’.

Karakteristiek voor haar werkwijze is: met compassie en humor, analytisch en ondersteunend.

Ze is geregistreerd Beroepsbeoefenaar Complementaire zorg bij het RBCZ nummer 301404R, KvK: 30251169, AGB-code praktijk: 90-(0)53594. Ze is registercounselor en lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselors , ingeschreven bij het S.C.A.G., centrum voor klachten-en geschillenafhandeling in de complementaire zorg onder nummer: 14599. Hier vindt u de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van zelf-in-zicht. Als counselor ben ik gehouden aan de ‘Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling’.

U kunt contact opnemen met Dieuwke Aberson (dieuwke.aberson@planet.nl, 0629088681). Haar praktijk bevindt zich nabij Nijmegen. Er is op de oprit en op straat ruim voldoende parkeergelegenheid en er rijdt een bus vanaf station Nijmegen (lijn 80) tot praktisch voor de deur (halte de Refter, Ubbergen).

Een gesprek neemt anderhalf uur in beslag. Een kennismakingsgesprek kost 60 euro en een vervolggesprek 90 euro. Als ze naar u toekomt, komen daar reiskosten bij.

Welke ziektekostenverzekeringen counseling en psychosociale hulp (deels) vergoeden zijn hier te vinden. Afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt, vallen de gesprekken onder ‘prestatiecode’ 24506 voor counselling en 24504 voor overige psychosociale therapie.